Het verhaal achter Thuismusje

Drie jonge ondernemers die geen genoeg kunnen krijgen van creatief bezig zijn. Dat zijn wij! Mooi drukwerk en frisse ontwerpen... daar worden wij blij van.

Vanuit ons vak als grafisch vormgevers bij Grafisch bedrijf Id4U (www.id4u.nl) waar we o.a. unieke geboorte- en trouwkaarten maken, was Thuismusje een logisch gevolg. Een eigen productlijn ontwerpen en verkopen. 

Onze ervaring met eigen kinderen leert hoe mooi het is om herinneringen vast te leggen of je week goed te plannen. En hoe leuk is het om jezelf of andere mensen blij te maken met een cadeautje?

Leuk voor jou, maar ook voor je kind. Denk aan de aftelposters waarbij jullie samen aftellen naar een feestelijk moment!

Wat maakt Thuismusje uniek?

In onze producten schenken wij veel aandacht aan de vormgeving van producten met gedetailleerde inhoud. Ons (thuis)musje hipt in elk product vrolijk rond. Al onze producten hebben dezelfde stijl zodat je een mooi compleet plaatje in huis hebt. 

Vlieg vrolijk rond in onze webshop. Ieder pakketje wat we voor jou mogen inpakken is voor ons een feestje, dus we hopen dat je net zo blij wordt als wij :)


Vrolijke groet,
Adriëlle, Maaike en Jantine

Gratis verzending > € 60,-
Gratis ophalen in Tholen

Verzending 1-3 werkdagen
Veilig betalen via iDeal

bekijk onze reviews op