Privacyverklaring Thuismusje

 

Identiteit van de onderneming
Thuismusje staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80666272.

Contactgegevens
Thuismusje, Buurtweg 21, 4661 LA Halsteren [geen bezoekadres]
 | 06 34 00 94 80

​Persoonsgegevens
Klanten en geinteresseerden kiezen zelf welke gegevens zij delen met Thuismusje.
Gevraagde gegevens zijn naam, emailadres en bij het plaatsen van orders de NAW (adres)gegevens. 

Doel
Persoonsgegevens die op onze sites verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en het periodiek informeren van nieuwsbriefabonnees middels onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast worden de gegevens verwerkt in onze boekhoudsoftware.

De persoonsgegevens worden door ons uiterst vertrouwelijk behandeld. Geïnteresseerden schrijven zich zelf in voor onze nieuwsbrief middels een directe inschrijving, of  door in het bestelproces binnen de webwinkel de optie ‘Nieuwsbrief ontvangen’ aan te vinken. De persoonsgegevens worden door ons systeem binnen een beveiligde omgeving uitgewisseld met het mailingsysteem voor nieuwsbrieven (Mailchimp).

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.  

Verstrekte gegevens worden door ons 10 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk tot aan wijziging of verwijdering door de klant zelf. 

Cookies
Mijnwebwinkel.nl maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door ons uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics. 

Verwerkers
Voor een overzicht van verwerkers en bijbehorende verwerkersovereenkomsten verwijzen wij naar ons verwerkingsregister.


U vindt dit verwerkingsregister hieronder.

 

November 2020

Verwerkingsregister Thuismusje

Identiteit van de onderneming
Thuismusje staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80666272.

​Contactgegevens
Thuismusje, Buurtweg 21, 4661 LA Halsteren [geen bezoekadres]
  |  06 34 00 94 80

​Doeleinden
Doel van de gegevensregistratie via Thuismusje is drieledig: Gegevens worden gebruikt voor het aangaan van een verkooprelatie met bijbehorende administratie (registratie, betaling, verzending van orders), voor het periodiek op de hoogte houden van klanten door middel van het verzenden van nieuwsbrieven en voor de verwerking in onze financiële administratie. 

​Voor analyse- doeleinden worden gegevens uitsluitend geanonimiseerd gebruikt. 

​Gegevens
Gegevens die verwerkt worden zijn uitlsuitend verkregen op initiatief van de klant in kwestie; gegevens die verwerkt worden zijn NAW-gegevens, contactgegevens, betaalgegevens, geboortedatum, geslacht en wachtwoord-/ inloggegevens.

​Betrokkenen
Thuismusje heeft uitsluitend gegevens van klanten in beheer. Websitebezoeken worden uitsluitend geanalyseerd in omvang; hiervoor worden uitsluitend geanonimiseerde data gebruikt. 

Ontvangers
Thuismusje werkt samen met een aantal ontvangers, met welke een verwerkersovereenkomst is afgesloten:
* Mijnwebwinkel.nl
* Myparcel
* Mailchimp

​Tevens wordt ten behoeve van betalingsverkeer gebruik gemaakt van de diensten van Mollie. 
De gegevens die Mollie ontvangt worden verwerkt op basis van een eigen verantwoordelijkheid.

Mollie is geen verwerker, maar een zelfstandig verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij naar punt 9 van de Mollie Privacyverklaring. Klik hier om deze te lezen.

​Doorgifte buiten de EU
Onze nieuwsbrief-partner Mailchimp maakt gebruik van servers in de Verenigde Staten.

Derhalve worden gegevens (naam en emailadres) verwerkt buiten de EU. 

​Bewaartermijn
Gegevens worden door ons 10 jaar bewaard om terugkerende klanten beter van dienst te zijn.

Klanten hebben te allen tijde het recht en de mogelijkheid hun gegevens te wijzigen of te verwijderen. 

Beveiliging
Persoonsgegevens worden door ons met de grootste zorgvuldigheid bewaard. We kozen onze partners zorgvuldig en we dragen tevens zorg voor een beveiligde hosting binnen Nederland, met gegarandeerde SSL certificering en up-to-date beveiliging. 

​November 2020

© 2020 - 2021 Thuismusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel