Het verhaal achter Thuismusje
Aangenaam, Adrielle Dingemans (30 jaar)! Getrouwd met mijn lieve man Bas, en mama van twee kindjes Robin ('17) en Merel ('20). Toen ik zwanger was van onze eerste, vroeg ik me op een dag af: ‘hoe ga ik al deze herinneringen een plek geven?’. Al struinend op het internet kwam ik erachter dat er niets tussen zat wat ik écht mooi vond. Dat maakte me eigenlijk alleen maar blij, want zo kon ik als grafisch ontwerper inspringen in een gat in deze markt. Zo is er in eerste instantie een mooie lijn invulboeken ontstaan. Ondertussen, mede door de ervaring met mijn eigen kindjes, kom ik nog dagelijks op de leukste ideeën voor nieuwe producten, Zo blijf ik de webshop uitbreiden!

De naam Thuismusje
Een naam die uit het niets in me opkwam, maar toch goed omschrijft wie Thuismusje is en wie ik ben. Het gevoel van warmte en gezelligheid in thuis. Maar ook graag actief en ondernemend zijn, zoals een vrije vogel! Totaal onbewust, maar we hebben zelfs onze kinderen (Robin en Merel) naar vogels vernoemd. Het moest zo zijn ;)

Wat maakt Thuismusje uniek?​
In de producten heb ik veel aandacht geschonken aan de vormgeving met gedetailleerde inhoud. Het (thuis)musje hipt in elk product vrolijk rond. Alle producten hebben dezelfde stijl zodat je een mooi compleet plaatje in huis hebt! 


Vlieg vrolijk rond in mijn webshop. Ieder pakketje wat ik voor jou mag inpakken is voor mij een feestje, dus ik hoop dat je er net zo blij van wordt als ik :)


Liefs, 
Adriëlle

 

© 2020 - 2023 Thuismusje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel